Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA NA TĄ STRONE !

Vlasis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga nie wiem gdzie napisać może ktoś robi to ładnie mam taką stronę, przez którą kolega stracił 56 lvl riba +9 38sr smocza +9 8kk i wiele innych. Strona ta xxxx Piszę to z życzliwości, abyście strzegli się przed tego typu stronami

Opublikowano

Uczuleni jesteśmy na wszystkie podróbki ;-) Wiemy jakim stronom ufać się nie powinno, dzięki za info.

Opublikowano

Tak to jest jak się wchodzi na pierwsze lepsze strony :) Link 'xxx", aby nie mieli reklamy i inne osoby się nie złapały dzięki Twojej reklamie.

Opublikowano

Wiesz mi że każdy uczęszczajacy na tym forum wie o takich stronach bo tematy na taki temat są robione co 2dni , dzięki ogółem za info .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Trzeba być naprawdę głupcem by podawać swoje dane, wchodzić na jakieś dziwne strony, czy wierzyć w kopiowanie itemków...

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

ja tam nie wchodze i mam eq :P ale jak jesteście naiwni na eq,kase i inne to nie moja wina:P

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

To jest wina tylko i wyłącznie własnej głupoty.

Teraz przynajmniej masz kopniaka od losu i już takiego błędu nie popełnisz :)

A o takich i innych stronach wiemy ,są tematy ;)

Opublikowano

Dzieki, jak by nie ty to bym nie wiedział a tak na poważnie, tutaj każdy wie co jest dobre a co złe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...